Bel ons: 0627053284

Scheidingswanden zijn ideaal om grote ruimtes in te delen naar kleinere of als voorzet wand om een muur weg te werken. Wij leveren en monteren metal-stud scheidingswanden.

Deze wanden bestaan uit een framewerk waartegen gipsplaten worden geschroefd al of niet voorzien van kozijnen.

De wanden kunnen worden voorzien van isolatiemateriaal die warmte verlies en geluid doorlaat vermindert.

Door toepassing van o.a. dubbele gipsplaten, brede profielen voor frame werk, en dikte van isolatiemateriaal, kan de scheidingswand worden aangepast aan de gestelde eisen. Ook kunnen wij zorgen voor afwerking van de wanden. Ook leveren en monteren wij systeem scheidingswanden. Deze wanden zijn samengesteld uit en C profiel h.o.h. 600 mm.

Dit profiel is aan weerzijden voorzien van een enkele gipsplaat, dik 12,5 mm en beplakt met vinyl uit de durafort-collectie De gipsplaten zijn bevestigt met een stalen omega profiel en kunststof afdekbies. De spouw is opgevuld met isolatiemateriaal en aan de onderzijde afgewerkt met een terugliggende aluminium-, houten- of kunststof plint naar keuze. Deze wanden zijn zeer geschikt onder systeemplafonds en zijn eenvoudig te verplaatsen in deze wanden kunnen raam en deurkozijnen worden geplaatst.