Bel ons: 0627053284

Huizinga Afbouw staat voor kwaliteit.
Als u gaat voor een perfecte woonsfeer kunt u kiezen voor één van onze laminaat vloeren. Deze kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn slijtvast, kras bestendig en kunnen tegen een stootje.

Laminaat vloeren voor iedereen.
U streeft naar een vloer die perfect bij u past? Huizinga biedt u vloeren in allerlei verschillende uitvoeringen en designs. U wilt een laminaat vloer met de uitstraling van echt parket? Of kiest u toch liever voor een smaakvol tegel motief? Met Huizinga kunt u alle kanten op.

De natuur met haar gevarieerd karakter is de grootste inspiratiebron. Voortdurend worden nieuwe hout- en steendesigns ontwikkeld. Eik, beuk, kerse-, pere- of notelaar, esdoorn of tropische houtsoorten: er is altijd een laminaatvloer van hoge kwaliteit te vinden die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.

Met vloeren van Huizinga zit u altijd goed.
Huizinga biedt u vele voordelen. Zo bent u bij ons tot aan het goede adres. Maar daar blijft het niet bij. Onze uitstekende service en expertise zorgen ervoor dat wij u naar alle tevredenheid uw droom vloer kunnen bezorgen. Wij doen er alles aan om uw nieuwe aanwinst snel en professioneel bij u thuis af te leveren.

Ook kunt u bij Huizinga Afbouw terecht voor het leggen van laminaat.